25 Jaar Workshop Vlaaibakken

Workshop vlaai bakken… dit jaar mogen wij vieren dat deze workshops al 25 jaar heeft mogen groeien tot een mooi en vooral een gezellig succes.

Het ontstaan begon met een mooie samenwerking om onze klant de Kasteelboerderij mee te ondersteunen tijdens het Breugliaanse feest . Zo hadden de bezoekers van De Kasteelboerderij een leuke activiteit tussen aankomst en het feest.

Wij zagen hier wel wat moois in, en zijn door de jaren heen deze workshops verder gaan uitbreiden en aanpassen naar de wensen. Met succes… daar waar er in de opstart jaren enkele workshops per jaar waren, is dit in het heden uitgebloeid tot meerdere workshops in de week.

Ook na 25 jaar doen wij dit nog met veel plezier. Hoewel de basis hetzelfde blijft, is elke groep weer anders. Van jong tot oud, van familiedag tot bedrijfsuitje. De groepen zijn divers, elke groep helpt ons weer om verder te innoveren binnen ons concept.

De afgelopen jaren is bakken erg populair geworden en ook in de spotlights gekomen, zoals Heel Holland Bakt. Wij vinden het leuk om hier juist verder op in te spelen. Met onze eigen unieke workshops, hopen wij de mensen samen een inspirerende en leuke dag te geven.

25 jaar en nog altijd groeiend!

Ons eigen gemaakte ‘recept’: een dag vol gezelligheid, inspiratie en samen zijn met elkaar. Met als toevoeging de snufjes van eigen wensen en natuurlijk een lekkere eigen gemaakte vlaai mee naar huis!