Spaanse vlaai
Hardewenerbodem met banketbakkersroom.
Laagje abrikozen met daarop een hazelnootschuimplak.
Afgewerkt met slagroom, witte chocoladeschaafsel, truffelpoeder en chocolade gallettes |
Bulgaarse vlaai
Hardewenerbodem met banketbakkersroom.
Laagje kersen met daarop een hazelnootschuimplak.
Afgewerkt met slagroom, melk chocoladeschaafsel, truffelpoeder en chocolade gallettes |
Lambertus vlaai
Hardewenerbodem met banketbakkersroom.
Laagje kersen.
Afgewerkt met chocolade slagroom, slagroom en witte chocoladeschaafsel |
Perzik de Luxe
Brooddeegbodem met een laagje banketbakkersroom en een vulling van perziken.
Laagje zwitserseroom.
Afgewerkt met slagroom, schuimpuntjes, truffelpoeder en schijfjes perzik |
Kruisbessen de Luxe
Brooddeegbodem met een laagje banketbakkersroom en een vulling van kruisbessen.
Laagje zwitserseroom.
Afgewerkt met slagroom, schuimpuntjes, truffelpoeder, kiwi en bigaro’s |
Peren de Luxe
Puddingbodem met een dikke laag slagroom.
Geheel vol gelegd met halve peren.
Afgewerkt met witte chocolade schaafsel |
Rijstevlaai met slagroom
Royale luchtige rijstevlaai.
Afwerkt met slagroom, melk chocoladeschaafsel en poedersuiker |
Appelkaneel bavaroisvlaai
Brooddeegbodem met een laagje banketbakkersroom en een vulling van appelkaneel.
Laagje zwitserseroom met daarop een luchtige kaneel bavarois.
Afgewerkt met kaneel poeder, slagroom, kiwi en chocolade gallettes. |
Aardbeien bavaroisvlaai
Hardewenerbodem met een luchtige aardbeien bavarois.
Afgewerkt aardbeiengelei, slagroom, aardbeien (seizoen), witte chocoladeschaafsel en chocolade gallettes |
Bosvruchten bavaroisvlaai
Hardewenerbodem met een luchtige bosvruchten bavarois.
Laagje bosvruchten.
Afgewerkt met slagroom, kiwi, aardbeien (seizoen), witte chocoladeschaafsel en chocolade gallettes. |
Perzik Maraqua bavaroisvlaai
Hardewenerbodem met een luchtige perzik maraqua bavaroislaagje spiegel gelei ( 2 kleuren ).
Afgewerkt met slagroom, kiwi, perzik, witte chocoladeschaafsel, en chocolade gallettes. |
Advocaat bavaroisvlaai
Hardewenerbodem met een luchtige advocaat bavarois.
Laagje banketbakker advocaat.
Afwerkt met slagroom, bigaro’s, witte chocoladeschaafsel en chocolade gallettes. |
Advocaat / Truffel bavaroisvlaai
Hardewenerbodem met twee lagen bavarois ( advocaat & truffel ).
Laagje chocolade gelei.
Afgewerkt met slagroom, advocaat, witte chocoladeschaafsel en chocolade gallettes. |
Swartswalder kirsch Bombe
Hardewenerbodem met luchtige kersenbavarois, een dikke laag chocolade bisquit en weer een dikke laag kirschbavarois.
Afgewerkt met een laag kersen, slagroom, chocolade schaafsel, chocolade gallettes en bigaro’s. |
Abrikozen Bombe
Hardewenerbodem met luchtige abrikozenbavarois, een dikke laag chocolade bisquit en weer een dikke laag abrikozenbavarois.
Afgewerkt met een laag abrikozen, slagroom, chocolade schaafsel en chocolade gallettes. |
Ananas Bombe
Hardewenerbodem met een laag banketbakkersroom en een laag luchtige ananasbavarois, plak bisquit met daar boven op nog een laag ananasbavarois.
Afgewerkt met bisquitrolletjes met frambozenmoes en witte chocoladeschaafsel. |
Irish coffee progress bavaroisvlaai
Hardewenerbodem met een laag banketbakkersroom, een plak hazelnootschuim en een dikke laag luchtige irish coffee bavarois.
Afgewerkt met slagroom, schuimpuntjes, cacaopoeder en chocoladeschaafsel. |
Hazelnoot bavaroisvlaai
Hardewenerbodem met een laag banketbakkersroom, een plak hazelnootschuim en een dikke laag luchtige hazelnootbavarois.
Afgewerkt met hazelnootglazuur, chocoladeglazuur, slagroom, chocoladeschaafsel, hazelnoten en chocolade gallettes. |
Sprokkel / choco bavaroisvlaai
Hardewenerbodem met een laag banketbakkersroom en een dikke laag luchtige chocoladebavarois.
Afgewerkt met chocolade / sprokkelschuim, slagroom, chocoladeschaafsel en chocolade gallettes. |