Online brood bestellen

Wilt u LowCarb of desembrood bestellen? Bezoek dan onze nieuwe webwinkel

LowCarb

LowCarb bestellenGeschikt voor:

  • Bij overgewicht
  • Diabetici
  • Gezonde leefstijl
  • Wanneer je wilt afvallen
  • Bij keto dieet

Het meel voor de broden wordt zelf gemalen door zonnebloempitten, sesamzaadjes en wat haver te vermalen. Onze producten zijn niet glutenvrij maar wel geschikt voor mensen met een gluten-intolerantie. Wij bakken als enige in Nederland de speciale ontwikkelde Low Carb broden en broodjes. Dit houdt in dat deze broden koolhydraatarm zijn. Verkoop vind plaats in onze winkel in Horst en via deze website.

Het bakken gebeurd volgens de strenge richtlijnen vanuit het concept van “we love LowCarb” uit Zuid-Afrika, waar dit concept is ontwikkeld. De werkwijze en recepturen zijn altijd hetzelfde en contractueel vastgelegd.

Bestel LowCarb

Desembrood

Desembrood bestellenTegenwoordig is er steeds meer vraag naar echt desembrood. Een heerlijk, vers en traditioneel brood zoals het vroeger ook smaakte. Desembrood is vol van smaak, blijft langer mals en is rijk aan calcium en ijzer. Tevens is desembrood uiterst geschikt voor mensen die geen gist mogen, bevat het GEEN!!! lactose, melkderivaten en dierlijke vetten. Wij bakken dit heerlijke brood voor u hier ambachtelijk. Desembrood is er in diverse variaties.

Bestel desembrood