Luxe vlaaien

Spaanse vlaai

Hardewenerbodem met banketbakkersroom.
Laagje abrikozen met daarop een hazelnootschuimplak.
Afgewerkt met slagroom, witte chocoladeschaafsel, truffelpoeder en chocolade gallettes

Bulgaarse vlaai

Hardewenerbodem met banketbakkersroom.
Laagje kersen met daarop een hazelnootschuimplak.
Afgewerkt met slagroom, melk chocoladeschaafsel, truffelpoeder en chocolade gallettes

Lambertus vlaai

Hardewenerbodem met banketbakkersroom.
Laagje kersen.
Afgewerkt met chocolade slagroom, slagroom en witte chocoladeschaafsel

Perzik de Luxe

Brooddeegbodem met een laagje banketbakkersroom en een vulling van perziken.
Laagje zwitserseroom.
Afgewerkt met slagroom, schuimpuntjes, truffelpoeder en schijfjes perzik

Kruisbessen de Luxe

Brooddeegbodem met een laagje banketbakkersroom en een vulling van kruisbessen.
Laagje zwitserseroom.
Afgewerkt met slagroom, schuimpuntjes, truffelpoeder, kiwi en bigaro’s

Peren de Luxe

Puddingbodem met een dikke laag slagroom.
Geheel vol gelegd met halve peren.
Afgewerkt met witte chocolade schaafsel

Rijstevlaai met slagroom

Royale luchtige rijstevlaai.
Afwerkt met slagroom, melk chocoladeschaafsel en poedersuiker

Appelkaneel bavaroisvlaai

Brooddeegbodem met een laagje banketbakkersroom en een vulling van appelkaneel.
Laagje zwitserseroom met daarop een luchtige kaneel bavarois.
Afgewerkt met kaneel poeder, slagroom, kiwi en chocolade gallettes.

Aardbeien bavaroisvlaai

Hardewenerbodem met een luchtige aardbeien bavarois.
Afgewerkt aardbeiengelei, slagroom, aardbeien (seizoen), witte chocoladeschaafsel en chocolade gallettes

Bosvruchten bavaroisvlaai

Hardewenerbodem met een luchtige bosvruchten bavarois.
Laagje bosvruchten.
Afgewerkt met slagroom, kiwi, aardbeien (seizoen), witte chocoladeschaafsel en chocolade gallettes.

Perzik Maraqua bavaroisvlaai

Hardewenerbodem met een luchtige perzik maraqua bavaroislaagje spiegel gelei ( 2 kleuren ).
Afgewerkt met slagroom, kiwi, perzik, witte chocoladeschaafsel, en chocolade gallettes.

Advocaat bavaroisvlaai

Hardewenerbodem met een luchtige advocaat bavarois.
Laagje banketbakker advocaat.
Afwerkt met slagroom, bigaro’s, witte chocoladeschaafsel en chocolade gallettes.

Advocaat / Truffel bavaroisvlaai

Hardewenerbodem met twee lagen bavarois ( advocaat & truffel ).
Laagje chocolade gelei.
Afgewerkt met slagroom, advocaat, witte chocoladeschaafsel en chocolade gallettes.

Swartswalder kirsch Bombe

Hardewenerbodem met luchtige kersenbavarois, een dikke laag chocolade bisquit en weer een dikke laag kirschbavarois.
Afgewerkt met een laag kersen, slagroom, chocolade schaafsel, chocolade gallettes en bigaro’s.

Abrikozen Bombe

Hardewenerbodem met luchtige abrikozenbavarois, een dikke laag chocolade bisquit en weer een dikke laag abrikozenbavarois.
Afgewerkt met een laag abrikozen, slagroom, chocolade schaafsel en chocolade gallettes.

Ananas Bombe

Hardewenerbodem met een laag banketbakkersroom en een laag luchtige ananasbavarois, plak bisquit met daar boven op nog een laag ananasbavarois.
Afgewerkt met bisquitrolletjes met frambozenmoes en witte chocoladeschaafsel.

Irish coffee progress bavaroisvlaai

Hardewenerbodem met een laag banketbakkersroom, een plak hazelnootschuim en een dikke laag luchtige irish coffee bavarois.
Afgewerkt met slagroom, schuimpuntjes, cacaopoeder en chocoladeschaafsel.

Hazelnoot bavaroisvlaai

Hardewenerbodem met een laag banketbakkersroom, een plak hazelnootschuim en een dikke laag luchtige hazelnootbavarois.
Afgewerkt met hazelnootglazuur, chocoladeglazuur, slagroom, chocoladeschaafsel, hazelnoten en chocolade gallettes.

Sprokkel / choco bavaroisvlaai

Hardewenerbodem met een laag banketbakkersroom en een dikke laag luchtige chocoladebavarois.
Afgewerkt met chocolade / sprokkelschuim, slagroom, chocoladeschaafsel en chocolade gallettes.